Sunday, September 26, 2010

fitness test.......

Salam kembali..
Pagi Sabtu 25 Okt yang tenang telah ditetapkan oleh Presiden unit KO-Q, En. Syariman bahawa adanya ujian Fitness Test di Stadium Bandar Penawar, Kota Tinggi untuk semua student yang mengambil kursus KO-Q. Tak kira la Taekwondo, Kesatria, Silat Olahraga atau Silat Lintau. Semua student wajib ambil sebab markah ni akan cover markah mereka sebanyak 10% untuk lulus kursus ni. Ala, bukan susah pun..Just lari 6 pusingan  dalam masa yg ditetapkan. Standard la tu...

  Sebelum lari, warm up dulu yer.... hehehe

Macam-macam gaya spontan mereka sempat dirakamkan..hihihi

Masa awal pagi, tgk sume muka ceria jer.....Masuk tengahari, dah berubah la sikit. Muncung dah ke depan untuk sessapa yang belum settle lagi. Mereka telah dibahagikan kepada 24 kumpulan kalau tak silap. (Maaf ye en. Man kalau tersilap kira hehe) Dengan dibantu oleh pelajar-pelajar DPS sem 5 & 6, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.

Pukul 9.30 pagi terus ke opis. ada meeting Vetting. Abis je vetting, balik semula ke Stadium tengok student2 yang tak settle lagi dalam kol 12.30 pm. Lepak gak lari-lari ni. Nasib baik ada baby boy (Iswara kesayanganku hehehe) xla penat sangat.

Tamat jer dalam pukul 1.30 pm, terus kami ke Dewan Kejora untuk menjamu selera atas undangan open house anjuran Dato Azalina, org kuat Pengerang....Sampai sana, kedengaran suara Ifa Raziah (bak kata Sri, dia memang familiar dengan suara artis ni) tak tau la pulak kalau dia jadik MC atau Penyanyi Undangan. Apa pun, kebanyakan makanan yg best-best dah habis. Yang tinggal hanyalah Ubi Rebus dan Nasi Beriyani.

Alhamdulillah, dapat gak menjamah dan kenyang perut balik la ke rumah. TQ Datok Azalina, next year boleh wat lagi hehehe

3 comments:

cik_sue said...

so tired yesterday evening

AOYAMA GOSHO said...

knp miz plak yg kene g fitness test 2?bukn lec diowg yg kene g?pelik2....

cik_sue said...

eh, i kan penasihat taekwondo...that's why la i kn tgk sume studdent i....so, kn la join walaupun hanya sbg pemantau...kalau x g kang, depa rindu plak xde sape nak bakar smgt mereka nak lari hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...