Friday, November 5, 2010

Jom Lepak...

Salam.

Wah! Tetibe jer Pukul 8.40 pm mlm td (mlm semalam) dapat mesej daripada En.Maarof (boss) ajak lepak makan-makan dengan 2 orang opis mate yang lain, Azah dan Ainul. Macam tak percaya jer ada orang nak belanja. Baru terpikir malam ni malam raya. Raya Deepavali daa...Sok mesti cuti punyer...Apalagi, cepat la aku bersiap-siap. Perut pun tengah lapar ni hehe..Macam tau-tau jer ada orang nak belanja Lagipun, dah lama tak gathering ramai-ramai macam ni. Kalau takde cuti 1Malaysia, mungkin tak dapat spend time macam ni.

Macam-macam tajuk kitorang borak dan gelak-gelak. Teringat semula kenangan 2-3 tahun yang lepas. Mengimbas kembali kisah-kisah awal kenal masing-masing. Daripada topik tornado, ribut petir, kenangan first MSR sampai lah Instedt Idol, sume kitorang layan...Instedt Idol kali ni memang havoc giler. Siap usahasama dengan PDRM tuuuu....Biggest event oooo...

Last-last sedar jer dah pukul 12.40. Mata masing-masing pun dah mengecik....Tak tau la bila lagi dapat join macam ni lepas ni....

5 comments:

FaizalSulaiman said...

wahh sonok ye cik sue..ni tulis entry ni cik sue tido kol bape neh?

cik_sue said...

awal pagi jugak la en. fs

Hatch said...

hehehe....ada story mcm in one night...mcm cter 1001 arabian fairy tale...ekekek

cik_sue said...

hahaha,biasa la tu hatch...
bukan selalu lepak dgn depa..haa bila dah lepak, macam2 kuar...sampai pecah perut dibuatnye hehehe

cik_sue said...

hahaha,biasa la tu hatch...
bukan selalu lepak dgn depa..haa bila dah lepak, macam2 kuar...sampai pecah perut dibuatnye hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...