Thursday, December 16, 2010

Kesibukan Disember yang bertalu-talu


Salam.
Perjalanan hidupku sepanjang hayat diteruskan lagi hari ini dengan pengalaman aku hari ini. Dengan due date utk siapkan LP 1 dan 2, notes, slideshow, silibus utk msu dan update TP yang semakin dekat, rasa macam terkejar-kejar pulak.  Semuanya nak segera. 

Maka, terpaksalah aku upgrade skill,  kecekapan dan keberkesanan yang aku ada untuk settle sume tu huhuhu…

Mana taknye, starting next week, geng kami untuk program  student UiTM LPPKP dan KI kena attend course TOT di Shah Alam bagi meningkatkan lagi skill Fasilitator kami yang dah sedia hebat tu hehe and learn new modul for the students. Lebih kurang 5 hari jugak la aku dan geng tinggalkan negeri Johor yang kami cintai ni hehe…Goodbye Bandar Penawar.

Aku pergi tak lama pun, 5 hari jer…Jangan sedih-sedih ek En. FS. Ekau kan jiran eden sebelah rumah. Hehehe…Kalau panjang umur, kita jumpa lagi yer kawan-kawan… Ceh, macam nak lari dari sini jer lalalala..
 Bestnyer bercuti berjimba-jimba kalau dapat macam ni ..

 Lepas tu tengah plan nak bercuti ke Bali la pulak 5 hari. Maklumla, orang busy macam aku ni tak suke ambik cuti sepanjang tahun 2010 ni. Maklumlah, ambik cuti ganti jer. Tu yang cuti tahun banyak lagi ni. Tetibe jer bila semak cuti, ada la lebih kurang 10 hari. La ni,dah tinggal 5 lagi….

Dalam proses nak menghabiskan cuti la ni. Ish3…nak pegi Disneyland ke, Bali, Tioman, Australia or Genting ek? Kusut jadinye… Kalau boleh, sume tempat nak pergi. Apakan daya, masa yang terhad menghadkan keinginan yang ada.

Apapun, doakanlah semoga perjalanan kami semua berjalan dengan lancar dan selamat pergi dan pulang dengan selamatnya. Amin 

2 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Sue, selamat menjalankan tugas dan kalau buleh bercuti ler!

cik_sue said...

salam cikgu. tq yer cikgu. tengah menghitung hari ni hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...