Thursday, December 2, 2010

Bila Cinta.......

Salam. 
Hari ini bile dengar jer lagu ni buat kali yang keberapa ntah sayu jer ati.. Minggu-minggu ni rasanye minggu kesayuan utk aku agaknyer ...huhuhu..Apa-apa pun, jom kite layannn lagu yang menusuk kalbu aku ni. Memula dengar pun rasa dah sayu apa lagi bila dengar hari-hari... Cite ni aku belom sempat lgi nak tengok kat cinema....Tapi,tengok intro jer pun mcm best..Apakan daya, membe asik bz jer bile nak ajak dia tgk... Laila Manja, jom la kita g tengok bila ada free time huhuhuhu..Tapi, rasanya cite ni pon dh lm abis kat wayang..So tunggu LBSke-2 kot ek hehehe

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan





Memang best Lisa berlakon dalam citer ni.... Cayalah 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...