Sunday, December 5, 2010

Salam.

Tetibe jer dapat tag drpd En. FS untuk jawab soalan ABC beliau yang telah beliau perolehi dan beliau telah mentag aku sebagai salah seorang yang perlu menjawab juga soalan yang saman tapi dalam versi yang berbeza.

Instruction: fill out these questions and make a new note called ABC about you, then tag 25 people, if you got tag by me, you have to take survey and report it!

Jom layann....



A. AVAILABLE: WOW!!! mungkin jugek ngek3
B. BIRTHDAY: April 20
C. CRUSHING ON: loveeeeeeee
D. DRINK YOU HAD LAST: Milo + Nestum Epal
E. EASIEST PERSON TO TALK: Laila Manja
F. FAVOURITE SONG AT THE MOMENT: jAUH DIRINDU-FREEDOM
H. HOMETOWN: Johor Bahru
I. IN LOVE WITH: CRIME SCIENCE INVESTIGATION
J. JUNGLE: Green
K. KILLED SOMEONE: TAK PERNAH TERPIKIR PLAK, MIMPI OR REALITY
L. LONGEST CAR RIDE: JB-KELANTAN, walau jadik passenger jer, penatnye mengalahkan drebar..
M. MILKSHAKE FLAVOUR: Chocolate
N. NUMBER OF SIBLING: 6 with 2 bro and 3 sisters
O. ONE WISH: 5 tingkat banglow terrace huhuhuhu....bilo boley dapat ni?
P. PERSON YOU CALLED LAST: future customer
Q. QUESTION: hadiah besday nanti nak mintak perfume dior jadore boleh tak? hehehe
R. REASON TO SMILE: when sumone make me heppy
S. SONG YOU LAST HEARD: bila cinta-gio
T. TIME YOU WAKE UP: 6.20 am
U. UNDERWEAR COLOUR: Aaik? NI SOALAN sensored ni...luper plak oo
W. WORST HABIT: fokus dengan sesuatu yang digemari... yang dibuat)
Y. YOYOS ARE: aksi mat yoyo..kha kha kha
Z. ZODIAC SIGN: abang dog yang garang kwang kwang kwang....


so, aku harap korang yang baca post aku ni sila lah jawab semula yer..aku tak sempat nak tag u all so sudilah kirenye korang jawab semula ek... memang heppy la sbb wat mende ni kn spontan ....


selamat berjumpa lagi...








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...