Monday, January 17, 2011

koje koje koje

SALAM.

Dah lama rasanya tak update citer terbaru ni...Maklumlah, sekarang ni masa tak banyak macam dulu. Tiap saat rasanya macam banyak sangat benda yang nak dibuatnye...Kadang-kadang rasa macam tak larat nak buat sume.... Banyak sungguh kerje tertangguh dan tertunggak yang masih lagi bertepek kat atas meje ni lagi.

Mana nak prepare notes, lecture, consultation for students, academic advisor, mentor mentiii.... Tu belum kira lagi minutes meeting yang tak siap lagi nak ditaip, confirm la ada orang membebel tak lama lagi. Nak wat camner, dah tau aku ni banyak keje, masih lagi nak appoint aku new post. Haaa...jawabnya u all tunggu la turn u all utk aku siapkanm kerje..


Jap lagi ni nak jumpe plak student utk meeting persatuan pulak. Hampir aku terlupe adoiiii...

i'm coming

3 comments:

Mohd Khuzarul Haziq said...

perh ni cOmpem update blOg ni sblOm metng tdi knnnn...???alalalala cian nyeee...penat erhhh.....????...huhu

cik_sue said...

tau xpe....
balik je mlm td terus tidor....x sempat nak study n wat revision...so, apalagi, bangun pukul 5 pagi terus jer wat sumer tuuu...

amboi2...
u g jamming non stop eh

Mohd Khuzarul Haziq said...

biase lahhh hObi semate-mateee..... klau de ruang ke depan mmg sye akan cube pOnnn...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...