Tuesday, September 20, 2011

PERFUME ORIGINAL HUAAAA

sALAM.

aDOIII... entry ni bukan tentang perfume terbaru yang aku baru beli. Tapi, tentang perfume original setiap individu aka bau badan laa apa lagi..

Aku agak pening-pening lalat sikit semalam. Bukan nak cakap apa la. Semalam, aku terjumpa somebody yg tak taula dia sedar tak yang dia memang perlu pakai deodorant... Bende tu tak perlu la nak publish kat blog or social networks tp tolongla sedar sendiri huhu. Bukan nak suh pakai perfume memahal tapi agak-agak la..

 pAgi-pagi ni rasa lapor plak tengok bubur lambuk kat atas ni...nyam3

Ye, aku sedar tiap org ada bau badan masing2 termasukla aku, tp tau2 la cara nak mengatasinye.. Apa salahnye try using deodorant yg macam2 jenis zaman sekarang ni, bau lembut atau keras, mahal atau murah..Tapi, bila aku lalu kat sebelah dia adoiyaiii...pening kepala princess...rasa mcm nak menangis. Aku sendiri kalau boleh tak nak orang lain bau macam2 bila lalu sebelah aku.

Ada orang muka memang cantik n comel n cute tapi bila deodorant original tu keluar, ermm....reject jadik boyfriend or girlfriend. Jagalah kebersihan diri sendiri. So, terpaksala den tahan kurang dari 3 jam semalam..

Paham-paham sendiri sudah..

2 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha..
pagi2 sy pg keje dgn ktm..
sgt2 berbau duk dalam tue..
ramai foreigners...

cik_sue said...

cian u hehehe...
nak dibagitau terus terang takut kecik ati....tapi kalau x dibagitau pulak rasa mcm nak terkeluar isi perut huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...