Monday, October 3, 2011

suntuknye...

Assalam.

Dah lama x update blog aku sekarang. Macam dah bersawang pun ada gak. Dah penuh dengan web of spiderman and spiderwoman. Kalau dibelek setiap sudut, mesti dah bercucu-cicit anak2 spider kat sini. Tak pun dua tiga keturunan anai-anai yang dok menumpang sini.

Ntahla, rasa macam masa ni berlari terlalu pantas dan tak sempat nak mengejarnye je.. Aduhaii...apo la nak jadik. Kerje semakin banyak. Kes semakin complicated. Masa semakin suntuk. Dateline plak semakin gering. semua nak cepat, segera dan wajib.

Sekarang ni dah lega sikit cos students semua sedang menduduki final examination diorang. Lega jap jer. cos lepas ni nak kena habiskan marking plak. Lepas tu, preparing their semester result...












3 comments:

apple hijau said...

sedar sedar jer nanti daaah hujung tahun...

kita pun dah tuu...wer... heh heh!

Mohd Khuzarul Haziq said...

klau tkOt nk kejar mse baik ddOk diam jeee...x pyh kejar mse 2...kdg2 mse ni sngt lambat n kdg2 gak mase ni sngt cepatttttt.... masa adalah emas pOn salah gakkkk..blOm penah sye tngOk masa de kat kedai emasssss...huhhhhhhh

cik_sue said...

MOHD KHUZARUL HAZIQ, sebab tu sila hargai masa muda anda dengan menjaga kesihatan anda....

kita memang tak boleh nak puaskan hati semua orang sebab orang lain semua tak tau apa yg ada dalam hati kita,kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...