Friday, September 23, 2011

true love


 
True love doesn't have a happy ending, because true love never ends. Letting go is one way of saying I love u. - Anon

Thursday, September 22, 2011

Jangan.....




Jangan terus berharap pada dia yg telah pergi. Buktikan hidupmu lebih baik dan bahagia tanpa dirinya.

Tuesday, September 20, 2011

PERFUME ORIGINAL HUAAAA

sALAM.

aDOIII... entry ni bukan tentang perfume terbaru yang aku baru beli. Tapi, tentang perfume original setiap individu aka bau badan laa apa lagi..

Aku agak pening-pening lalat sikit semalam. Bukan nak cakap apa la. Semalam, aku terjumpa somebody yg tak taula dia sedar tak yang dia memang perlu pakai deodorant... Bende tu tak perlu la nak publish kat blog or social networks tp tolongla sedar sendiri huhu. Bukan nak suh pakai perfume memahal tapi agak-agak la..

 pAgi-pagi ni rasa lapor plak tengok bubur lambuk kat atas ni...nyam3

Ye, aku sedar tiap org ada bau badan masing2 termasukla aku, tp tau2 la cara nak mengatasinye.. Apa salahnye try using deodorant yg macam2 jenis zaman sekarang ni, bau lembut atau keras, mahal atau murah..Tapi, bila aku lalu kat sebelah dia adoiyaiii...pening kepala princess...rasa mcm nak menangis. Aku sendiri kalau boleh tak nak orang lain bau macam2 bila lalu sebelah aku.

Ada orang muka memang cantik n comel n cute tapi bila deodorant original tu keluar, ermm....reject jadik boyfriend or girlfriend. Jagalah kebersihan diri sendiri. So, terpaksala den tahan kurang dari 3 jam semalam..

Paham-paham sendiri sudah..

Sunday, September 11, 2011

Rindunyeeeeeeeeeeeeeee

Rindunye pada kenangan lalu yang memang pasti takkan datang kembali melainkan adanya keajaiban. Walau menangis air mata darah sekalipun, ia memang takkan datang kembali mewarnai hidup ini...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...