Wednesday, March 21, 2012

rinduuuuuu

Rindu nyer dah lama tak menulis kat sini...agaknye dah bersawang dah pun.... Banyak sangat labah-labah dah wat rumah kat sini. siap ada anak pinak, cucu cicit lagi. Almaklumlah, dah lama bz, since skang ni student dah start berperang kat dalam dewan pekse tu, baru la den ada masa nak menulis hehehe....

 

Petang tadi ada la opismate ajak g high tea utk meraikan student dia first batch yang dah nak abis. Bukan tamat belajar, tapi utk meraikan student final semester yang akan pergi ke praktikal pada semester depan. Biasalah majlis penghargaan walaupun kecil-kecilan tapi usaha dan penat lelah mereka yang organiza tak ternilai.

Adoiii...mata pon dah tak larat nak bukak ni. Sok plak we all beramai-ramai akan wat gerak gempur ke sekolah-sekolah. Dapat geng dengan mak aka k.leen, rahaini dan sri, gempak la jugak. Almaklumlah, sok, result SPM kuar. So, we all pun kena la turun padang....Den dapat gi area Pontian. 

Best gak sesekali dapat g jejauh. selalu kat area JB jer agak bosan gak huhu. Jom kite tengok apa yang akan terjadik sok. Harap-harap sume akan berlaku seperti dirancangkan. selamat pergi dan pulang. Ameen. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...