Tuesday, February 7, 2012

SYUKUR ALHAMDULILLAH ;)

Salam.
Syukur alhamdulillah. Speechless. Tak sangka 3 malam lepas amat bertuah bagi aku. Nak tau kenapa?
                                      

Tak sangka aku antara top 4 yang dapat JACK POT utk cabutan bertuah ANNUAL DINNER utk kompeni aku. Untung beb, just datang makan jer sape xnak. Tapi, yang tak bestnye agak jauh sangattttt kat TANJUNG PUTERI GOLF RESORT sampai tersesat aku masa nak balik darpada Pasir Gudang ke ulu TiRAM NAIK HIGHWAY. Last-last sampai ke senai. Sudahnye, aku pusing satu johor malam tu.

Lupe nak citer yang hadiah jack pot aku dapat tu adalah LCD TV PENSONIC. Tak taulah 22", 28" atau 32", Cos just dapat mock slip. So, kalau nak tau, kena la balik opis rabu depan untuk claim.

Syukur alhamdulillah sebab tak sangka pun dapat menang TV ni. Al malkumlah, kat umah sewa dah ada tv pun. Aku harap-harap dapat la mesin basuh ker, apa ker, tapi sayangnye tak dapat pulak. Takpelah, mungkin TUHAN nak bagitau yang TV ni lebih baik dari Mesin basuh tu kot. Anyway, syukur sangat-sangat.

Dah 3 tahun ANNUAL DINNER pulang dengan tangan kosong tanpa cabutan bertuah, tapi kali ni syukurlah, dapat pulang grand prize lagi..  kelassss... Terima Kasih Allah.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...