Wednesday, June 26, 2013

Assalamualaikum dan salam hari Rabu.
Harap-harap semua sihat-sihat belaka ek..

Kali ni nak bgtau yg pembaca-pembaca semua kali ni tentang status terbaru Cik Sue. Cik Sue dah join ahli keluarga SHAKLEE tau aka Independant Distributor Agent. Amboiii, terbeli-belit lidah nak menyebutnye dalam bahasa omputih ni..

Gambar ihsan Mr. Google


Untuk makluman semua pembaca, sebenarnye Cik Sue ni bukanla jenis orang yang suke jadik ahli sesuatu persatuan atau organisasi atau badan pertubuhan melainkan ia memberikan sesuatu kelebihan atau pun banyak kegunaannye kepada kita macam point-point bonus yang boley ditebus (redeem) tu.

Tapi, setelah diperkenalkan oleh sorang membe kat opis tentang produk SHAKLEE ni memang dah disahkan oleh syarie' di MALAYSIA dan disahkan oleh KKM yg produk ni memang halalan toyyiba, Cik Sue memang tak ragu-ragu lagi. 100% halal untuk orang Muslim. Apa lagi untuk non Muslim.


Nak intro sikit je. Produk ni adalah supplement atau makanan tambahan yang mempunyai pelbagai fungsi. Jangan terkeliru, okey..Ini bukannye ubat. Diulangi sekali lagi. Ia bukan obat. Sesuai untuk semua golongan daripada kanak-kanak hinggalah dewasa dan tak terkecuali warga emas. Produk ni memang menggunakan bahan-bahan semulajadi dan takde langsung bahan kimia, memang semuanya daripada tumbuh-tumbuhan. Tak tipu pun tau.

Sume pembaca janganla ragu dan bimbang wokey.. Cik Sue akan cuba dedahkan rahsia-rahsia yang patut kita semua ketahui tentang setiap produk pada next post... Kalau anda juga sama seperti Cik Sue dan berminat nak mendaftar jadik ahli, jangan risau, Cik Sue boley bantu anda.. Jadik ahli ni memang banyak kelebihannye tau.. Anda boleh membeli pada harga yang murah untuk kegunaan sendiri atau anda boleh bersama Cik Sue untuk menjual produk ni kepada sahabat-sahabat kita yang memerlukan..

Tunggu tau post Cik Sue pada keluaran seterusnye... Macam-macam ada..

P/S: Kesihatan adalah anugerah Allah. Sekali kita kehilangannye, berjuta wang yang kita habiskan pun dah tak bermakna lagi...

Salam ukhwah dari Cik Sue..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...