Thursday, May 16, 2013

First step

Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama blog ni agak sunyi dengan entry dari aku..Aduhai..Kali ni nak citer pasal planning aku dan Mr. H untuk majlis kami yang tinggal 3 bulan lagi.. So, start dari awal tahun 2013 tu kitorang dah start saving untuk beli barang-barang. So, kami kena la saling ingat-mengingatkan untuk saving sebab ditakuti our expenditure terlebih bajet. So, terpaksa la kitorang ikat perut sikit..Sabar ye Mr. H.. Tak lama je lagi hehe..

tema kaler ni untuk aku tau..
gambar ikhsan mr. pinterest

Tema dah pilih dah. Beliau hantar kat aku kaler biru turqoise + putih, manakala aku hantar kat beliau kaler purple. Suke bebenor beliau dengan kaler feveret tu hehehe..So, aku abadikan kaler tu special untuk beliau tau hehe.
tema kaler yang ni plak untuk beliau hehe..
gambar ikhsan mr google

Kitorang plan nak wat simple-simple jer..Tapi, untuk majlis yang besar baru la wat grand sikit ..So, marila kita sambung saving jom hehe..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...